Teak Tuinmeubelen

Teak TuinmeubelenHier kan je ons ruim assortiment tuinmeubelen in teak vinden. Deze teak tuinmeubelen zijn vervaardigd uit de mooiste teakplanken die afkomstig zijn van streng gecontroleerde plantages in beheer van de overheid, Perum Perhutani. De meubelen zijn verwerkt met in het achterhoofd de hoogste Europese kwaliteitseisen.
Je kan een keuze maken uit onze barmeubelen, ligbedden, tuinbanken, tuinstoelen, tuintafels en accessoires.
Gebruik de navigatie bovenaan om ons ruim aanbod in teak meubelen verder te ontdekken. Naast deze tuinmeubelen hebben we verscheidene teak badkamermeubelen en interieur meubelen in teak.

“Diamond Collection” is DE collectie als het gaat om trendy tuinmeubilair bestaande uit o.a. tuinsets, ligstoelen en tuinbanken uit teakhout. Daarnaast heeft Teakpoint ook het topmerk “Luxury Lounge”, een grote collectie lounge sets in Wicker PE & Rotan. Deze handgemaakte lounge sets van hoogwaardige PE Wicker fiber hebben een aluminium frame en zijn zeer bestand tegen alle weersinvloeden. Ook voor budgetvriendelijke tuinmeubelen kan u bij Teakpoint terecht, onder andere in de “Chateau Le Duc” collectie! De tuin is nu eenmaal een verlengde van de woonruimte geworden!
Teak Bar Meubelen
Teak Ligbedden
Teak Tuinbanken
Teak Tuinstoelen
Teak Tuintafels
Accessoires
Tuin Decoratie
Tuinbeelden, Boten, Wortelbanken