Teak Badkamermeubelen

Teak BadkamermeubelenBINNENKORT: RUIM ASSORTIMENT TEAK BADKAMERMEUBELEN! MEER DAN 200 MODELLEN EN 1000 COMBINATIES MOGELIJK!

Meubelen uit de Essential Teak collectie worden uit streng geselecteerd teakhout vervaardigd die werden aangekocht van de Indonesische overheid, Perum Perhutani. Alle teakmeubelen worden voor u onderworpen aan zware kwaliteitscontroles. Zo bent u zeker van een hoog kwalitatief teak meubel aan een zeer scherpe prijs! Exclusief uit onze eigen productiehallen te Indonesie. Bij ons vind u zeker het teak badkamermeubel waar u reeds zolang van droomde! Meer dan 100 modellen in voorraad. Breng ons vrijblijvend een bezoek en overtuig uzelf van onze prachtige badkamermeubelen in teakhout.

“Essential Teak” is de naam van de collectie teak badkamermeubelen die bestaat uit meer dan 200 modellen en duizenden combinatiemogelijkheden. Deze bevat prachtige badmeubelen, kolomkasten, spiegelkasten, spiegels en accessoires.
De unieke eigenschappen van teakhout zorgen ervoor dat de badkamermeubelen vrijwel onderhoudsvrij zijn. Teakhout bevat immers van nature uit olie die het hout waterbestendig maakt. Door het hout niet te behandelen behoudt het zijn natuurlijke uitstraling en na verloop van tijd krijgt het een diepere kleur. De tabletten en waskommen zijn vervaardigd uit hoogwaardig en onderhoudsvriendelijk graniet. In deze afdeling is ook een ruime keuze aan accessoires zoals teakhouten wasmanden en mandjes in zeegras.
Teak Badmeubelen
Teak Kolomkasten
Teak Spiegelkasten
Teak Spiegels
Waskommen
Accessoires