Teak & Alu Tuinmeubelen

Teak Tuinmeubelen

 

Castle Line Tuinmeubelen   Cote D'Azur Tuinmeubelen   Jati-Kebon Tuinmeubelen
   
Life Tuinmeubelen   MamaGreen Tuinbanken   Prestige Teak Tuinmeubelen
   
Xcluziv® Teak Tuinmeubelen   Studioline granieten tuintafels   Promoties Teak Tuinmeubelen
   
Promoties Alu / Inox Tuinmeubelen   FSC Label Recuperatie Teak   Teak Bar Meubelen
   
Teak Tuintafels   Teak Tuinstoelen   Teak Ligbedden  
   
Teak Tuinbanken   Teak Tuin Accessoires   Tuindecoratie
   
Bekijk onze winkel

Hier kan je ons ruim assortiment tuinmeubelen in teak vinden. Deze teak tuinmeubelen zijn vervaardigd uit de mooiste teakplanken die afkomstig zijn van streng gecontroleerde plantages in beheer van de overheid, Perum Perhutani. De meubelen zijn verwerkt met in het achterhoofd de hoogste Europese kwaliteitseisen.
Je kan een keuze maken uit onze barmeubelen, ligbedden, tuinbanken, tuinstoelen, tuintafels en accessoires. Gebruik de navigatie bovenaan om ons ruim aanbod in teak meubelen verder te ontdekken. Naast deze tuinmeubelen hebben we verscheidene teak badkamermeubelen en interieur meubelen in teak.

“Diamond Collection” is DE collectie als het gaat om trendy tuinmeubilair bestaande uit o.a. tuinsets, ligstoelen en tuinbanken uit teakhout. Daarnaast heeft Teakpoint ook het topmerk “Luxury Lounge”, een grote collectie lounge sets in Wicker PE & Rotan. Deze handgemaakte lounge sets van hoogwaardige PE Wicker fiber hebben een aluminium frame en zijn zeer bestand tegen alle weersinvloeden. Ook voor budgetvriendelijke tuinmeubelen kan u bij Teakpoint terecht, onder andere in de “Chateau Le Duc” collectie! De tuin is nu eenmaal een verlengde van de woonruimte geworden!